Mys-dag!

Idag har jag inte gjort något, bara tagit det lugnt. Felicia drog hem runt två. Och sen åkte jag hem till mamma, eller hon kom och hämta mig. Vi beställde kläder åt mig, eller ja, en pyamas och en BH. behövdes!

Jag har ingen aning om vad jag ska skrivaom tänkte typ, bara för att göra en " 5 saker som Sara inte kan klara sig utan!"



1.  Musik! Musik ska det vara, det är en sak man inte kan leva utan!!!!

2. Cappuccino och latte, vad är en fika utan något av det liksom?

3. Foundation, har man en finne eller något annat kan man alltid täcka över :D

4. MOBILEN! Herregud att jag inte kom och tänka på det tidigare! Mobilen är ett måste!!!

5. Mysdagar, utan dem så orkar man ju inte?


Puss, sarahallin.

Felicia-dag!

Felicia sitter här bredvid mig, vi sitter i mitt vardagsrum och kollar på Ghost Whisperer på TV400 och hon äter Cheese Balls.
Vi åt typ nyss, vi gjorde nyss Tacos, gott som tusan!
jag har handlat lite, foundation och mer, fotar allt sen och så.


Puss,sarahallin.

Städat!

Jag har städat, diskat och allt. Så nu ska jag sätta mig och titta på TV! jag förtjänar det tycker jag! haha.


jag och Johanna såg 17 Again idag, riktig bra film faktiskt, blev lite förvånad! Jag menar, Zac Efron..? haha vilket skämt han är! Förlåt. 
Blir inget längre inlägg,
puss,sarahallin. 

Seegt!

det har varit segt hela dagen, ända sedan jag och Johanna har vaknat har vi bara varit zombisar! Vi åkte till ICA med mamma och handlade kyckling och potatis, sen så åt vi. Sen har vi kollat på filmen Tretton som var på TV4 FILM.
Det är Tyra Banks show på tv, som jag och Johanna gluttar på.
Imorgon blir det kanske att vara med Felicia det blir mys om det blir något, vi har inte träffats sedan... Skolavslutingen? Shittans!

Aah, det kanske kommer ett inlägg senare.
Puss,sarahallin.

Johanna-dag!

Idag har jag varit med Johanna, fast hon drog runt typ kvart över fyra, för fem börjar hennes träning. Och snart är hon här igen! Vi ska mysa med ansiktsmask, kyckling och film! Mums! Jag var nere på stan en snabbis med Johanna och handlade:


1. H&M's egna puder ca 50 kr.
2. H&M's egna puderborste ca 40 kr.
3. Niveas light kiss läppcerat ca 40 kr.
4. Skinvitals ansiktsmask ca 40 kr.

Sakerna jag köpte, billiga och bra. Och jag måste då säga, H&M's egna puder sitter mycket bättre än tillexempel Max Factor. Tummen upp för det!

Puss,sarahallin.

Hmm..?

Jag har ingen aning om vad jag ska skriva! Men jag lovade ju ett till inlägg, och här här det! Hahah, jag slänger in en liten bild sen blir det nog inga fler inlägg förrän imorgon!
                                                            
                                               [Klicka på den för att få den större.]
puss,sarahallin.

Sysslor.

Jag har en hel del att göra idag.
- Städa.
- Göra mat.
- Ut och springa.
- Duscha.
- Kolla film..?

Sysslor kallas det. Och jag älskar dom, haha! Jag kom precis hem, har varit och vattnat blommorna hos Farmor. Jag är ganska snäll trots allt! Haha.
Kommer ett till inlägg senare, jag lovar!
Puss,sarahallin.

Ensam.

Jag sitter nere i min källare just nu, jag vet inte om det åskar eller inte, och orkar inte gå upp för att lyssna! haha. Jag är ensam hemma för stunden, Marcus drog iväg med mamma. Och jag behöver ju vila lite, sov kanske, två- tre timmar inatt. Inte en "skönhets-sömn" precis. Men det var omöjligt att somna. Jag har fixat mina naglar, men dom blev helt deformerade och funderar på att ta bort det och bara ha "vitamin nagellacket" istället. Jag kan visa er med camen senare. Just nu har jag ingen cam för jag sitter vid den stora datan!
Jag sitter och lyssnar på Ciara ft Justin Timberlake - Love sex magic bra låt det där! Ja, jag har bloggtorka så jag skriver bara lite spontana saker nu. Funderar på att börja videoblogga..? Men är inte säker, låter tanken simma runt lite mer i huvudet!

puss,sarahallin


Lördag.

Just nu sitter jag helt osminkad och allmänt trött, vaknade för drygt en timma sedan. Eller blev väckt. Surt!
Jag funderar på att köpa den där fiberwig mascaran, eftersom den blivit utnämnd till "världens bästa mascara!" så jag tycker att jag kan ge den en chans, haha!

Igår var jag hos mamma, gjorde ine så mycket där, gav henne teckningen jag gjort på Marilyn Monroe och kollade på typ halva Marley&me, riktigt bra, den biten jag såg alltså. Ska väl se resten någon annan gång! Haha.
Det kommer nog roligare inlägg senare idag.

Puss,sarahallin.

TACK MATILDA!

Japp, nu har jag, sarahallin, bytt till Blogg.se istället för blogger.com! Känns mycket bättre, och jag vill tacka Matilda som  fixa hela min design! Japp... Ett längre inlägg kommer imorgon!
Puss, sarahallin.


Testinlägg!

Det här får lilla Sara ta bort sen om hon vill, hihi!
//Tilda som stylar Saras blogg!

RSS 2.0